Žal še en poraz v Europe Cup-u

Potem, ko se je na pot v Francijo k Elan Chalonu, Zlatorog odpravil brez treh ključnih igralcev (Jurak, Vujasinović, Jeftić) je sledila še težka tekma z nasprotnikom, ki je v skupini D premagal že vse nasprotnike. Tako je padel tudi Zlatorog s 86:53. Na srečanju je dal trener Milović možnost Nejcu Bariću, ki je na parketu prebil 31 minut, medtem ko Grdadolnik in Lisica nista stopila na parket. Laško moštvo žal ni prikazalo najboljše igre, pešala sta tako napad, kot obramba. Domačini so bili dominantni v vseh prvinah igre, medtem ko je bil Zlatorog po statistiki v precejšnjem zaostanku tako v skokih, asistencah ter ukradenih žogah. Z 20 točkami je bil ponovno najuspešnejši strelec Miha Vašl, ki se je izkazal predvsem z metom iz razdalje.

Možnost za novo zmago bodo imeli Laščani že to nedeljo, ko bo na sporedu tekma državnega prvenstva. V Tri lilije pa prihaja Lastovka.

Elan Chalon: Zlatorog 86:53 (25-15, 19-13, 18-10, 24-15)

Zlatorog: Barič 9, Grdadolnik, Lisica, Miklavčič, Maček, Krušič 8, Vašl 20, Abrams 5, Đekić 11, Čebašek

Elan Chalon: Kalinoski 8, Hazel 8, Michineau 11, Bouteille 2, Gradit, Lessort 6, Evtimov 15, Roberson 17, Booker 10, Brownlee 9.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email