V nedeljo derbi proti Hopsom


Člani se bodo po dveh neuspešnih gostovanjih vrnili na domači parket, kjer bodo v nedeljo ob 18:00 lovili svojo tretjo zmago v letošnji sezoni. V Tri Lilije prihajajo Hopsi s Polzele, ki so prvi medsebojni obračun na Polzeli dobili s 102:78.


Hopsi po 13 tekmah zasedajo 6. mesto v prvem delu tekmovanja in so teoretično še v boju za peto mesto, ki vodi v ligo za prvaka. Naši fantje v prvem delu tekmovanja zasedajo predzadnje mesto in so brez možnosti za napredovanje, tekmovanje bodo nadaljevali v ligi za obstanek. V tem delu je vsaka zmaga pomembna saj se točke ekip, ki bodo nastopile v ligi za obstanek, prenesejo v drugi del tekmovanja.


Lokalni derbiji med Zlatorogom in Hopsi so vedno zjemno zanimivi in napeti. Pridite, navijajte za vaše fante saj potrebujejo vso vašo pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev in nove pomembne zmage. Napet boj na parketu bomo pospremili s pestrim zabavnim programom, posladkali pa se boste lahko tudi z najboljšimi vaflji v mestu. Ob tej priložnosti Thermana Laško vabi vse občane na kakovostno sprostitev pred in po tekmi. Če še ne veste, Thermana Laško vsem občanom ponuja tudi do 20% popust na vse storitve, vključno z osveženo in aktualno ponudbo sodobnih medicinskih in welness storitev! Ne pozabite preveriti mesečnih wellness ugodnosti, novo aktualno ponudbo pa lahko preverite TUKAJ.

Se vidimo v Laškem!

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email