Uspešno smo zaključili kamp Zlatorogec 2016

Prve delovne dni v mesecu novembru je v podružnični šoli Debro potekal 3 dnevni športno-izobraževalni kamp Zlatorogec, ki se ga je udeležilo 27 otrok.

Vsak dan kampa se je poleg stalnih tekmovanj (košarka, nogomet, med dvema ognjema), zabavnih iger KŠ Zlatorog in vadb različnih prvin gostilo tudi posebne goste.

Tako nas je prvi dan kampa obiskala atletska trenerka Rosana Krajnc, ki je že stara znanka otrok, ki trenirajo v naši košarkarski šoli. Tokrat je s svojim treningom atletike navdušila še najmlajše Zlatorogce.

Drugi dan kampa smo imeli kar dva gosta in sicer, dopoldan nas je obiskal prvi karateist Laškega Anže Siljan, ki je poleg osnov karateja Zlatorogcem pokazal tudi tehnike samoobrambe. Seveda jih je seznanil tudi s tem, da jih lahko uporabljajo zgolj v primeru samoobrambe. Popoldne pa nas je obiskala Laura Slana, trenerka aerobike in plesa, ki je male Zlatorogce utrudila z vajami aerobike.

Zadnji dan pa sta na obisk prišla članska igralca KK Zlatorog Laško, Nejc Barič in Urban Durnik, ki sta vsem otrokom podelila nagrade in jim podelila avtograme. Manjkal pa ni niti legenda Zlatko.

Dogajanje s kampa si lahko v foto galerijah ogledate tudi na naši Facebook strani.

1.dan              2.dan              3.dan

Ob uspešno zaključenem kampu Zlatorogec 2016 z optimizmom zremo že k novem kampu, ki bo v letu 2017. Obljubljamo, da bo kamp enako dober oz. še boljši!

Ne smemo pa se pozabiti zahvaliti tudi vsem, ki so nam pomagali izpeljati kamp

Gostje: Rosana Krajnc, Anže Siljan, Laura Slana, Urban Durnik in Nejc Barič

Pomočniki – animatorji : Špela Rezec, Jaša Samec, Denis Lipovšek, Dominik Klezin, Anže Medved, Jaka Glušič in Žan Špiler

Trenerji: Žiga Jug, Jernej Kolšek in Tomaž Šubej

Fotograf: Jakob Pirš

Socialna omrežja in promocija: Matej Firm

HVALA!

Se vidimo na kampu Zatorogec 2017!

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email