Uspešen 1. turnir Interne lige

V soboto je v telovadnici POŠ Debro potekal prvi turnir Interne lige KŠ Zlatorog v sezoni 2015/16. Turnirja se je udeležilo več kot 60 otrok iz Laškega, Rimskih Toplic in Celja. V dveh starostnih kategorijah, dveh ligah so odigrali tekme vsak z vsakim in si priborili prve točke na lestvici. Kaj se je dogajalo in kako je bilo pa si lahko ogledate na spodnji foto galeriji ali pa na Facebook strani KŠ Zlatorog Laško.

 

1. liga

Laški Volkovi – Senčni Feniksi 17:21
Nore Opice – Senčni Feniksi 38:40
Nore Opice – Laški Volkovi 32:22
Lestvica
Z P T
Senčni Feniksi 2 0 4
Nore Opice 1 1 3
Laški Volkovi 0 2 2
2. liga
Čmrlji – Bikeci 5:17
Rakunčnki – Tigrčki 13:7
Čmrlji – Tigrčki 11:14
Bikeci – Rakunčki 10:3
Lestvica
Z P T
Bikeci 2 0 4
Rakunčki 1 1 3
Tigrčki 1 1 3
Čmrlji 0 2 2

 

Žiga Jug vodja KŠ Zlatorog Laško: “Veseli nas dejstvo, da se je prvega letošnjega internega turnirja KŠ Zlatorog udeležilo več kot 60 otrok in še enkrat toliko staršev. Turnirji interne lige bodo stalnica tudi v letošnji sezoni, saj je v načrtu, da se podobni turnirji odvijajo enkrat mesečno.Takšni turnirji so super zadeva, saj nudijo našim najmlajšim članom možnost udejstvovanja v tekmovalno-zabavnem ozračju, v katerem si merijo moči z otrokci iz drugih krožkov pod okriljem KŠ Zlatorog, prav tako pa na zabaven način spoznavajo osnovna pravila košarke ter socialne lastnosti delovanja v skupini različnih otrok.
Ob priložnosti bi se rad zahvalil staršem za zaupanje, strokovni ekipi KK Zlatorog za pomoč pri organizaciji in izpeljavi, OŠ Primoža Trubarja za zagotovitev prostorskih kapacitet, predvsem pa otrokom KŠ Zlatorog, ki so z svojo otroško energijo vsem prisotnim, polepšali sobotno dopoldne”.
Foto: Jaka Teršek
 
Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email