U9 do dveh zmag v zasavski ligi

V soboto se je v Zagorju odvijal 3. turnir interne Zasavske lige za ekipe U9. Turnirja se je udeležila tudi naša ekipa, ki je na turnirju igrala proti ekipama Litije in domačega Zagorja.

Na prvi tekmi so fantje igrali proti Litiji. Igrali so zelo ekipno in z lepimi podajami in nesebičnostjo hitro povedli in vodstva do konca niso spustili več iz rok. Prednost so skozi celotno tekmo povečevali. Po 32 minutah tekme je bil rezultat 37:23 za naše fante, ki so lepo igro kronali z prepričljivo zmago.

 

KK ZLATOROG: KK LITIJA 37:23 (8:2,6:8,10:6,13:7)

 

Drugo tekmo na turnirju pa so igrali proti domači ekipi Zagorja, Čeprav so bili fantje že po prvi tekmi vidno utrujeni so na drugi tekmi pokazali še boljšo igro in prikazali veliko lepih potez tako v obrambi kot v napadu. Vsi so dajali koše in igrali kot eno. Prednost je bila kmalu v drugi četrtini že 20 točk oziroma še nekaj več. Proti koncu tekme so fantje zaradi utrujenosti malo popustili vendar tekmo brez težav zmagali.

 

KK ZAGORJE: KK ZLATOROG 47:34 (9:16,4:17,9:6,10:8)

 

Fantje so tako zabeležili novi dve zmagi in bero zmag še povečali. Seveda pa zmage niso najbolj pomembne ampak je najbolj pomemben napredek naših najmlajših igralcev na parketu. Pridno delo na treningih je poplačano z zelo dobro igro na tekmah.

 

Trener Jernej Kolšek:”Fantje so odigrali odličen turnir. Z nesebičnostjo in lepimi potezami so si prislužili zaslužen aplavz staršev in vseh gledalcev. Čestitke za odlične predstave.”

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email