U15B zaključili z 2. delom

Zadnjo tekmo v drugem delu državnega prvenstva so odigrali tudi fantje iz ekipe U15B in sicer so se odpravili na gostovanje k ekipi Lastovke v Domžale. Na prvi tekmi v Laškem je bila Lastovka boljša in tokrat so bili zlatorogeci odločeni, da ne bo tako.

Naši fantje so dosegli prvi koš na tekmi vendar so nato domačini hitro stvari postavili na svoje mesto in povedli za 6 točk. Nato se je njihov nalet malce umiril vendar so vseeno držali lepo prednost do konca prve četrtine, Tudi na začetku druge četrtine je Lastovka hitro dosegla nekaj košev in še povečala svojo prednost. Fantje so se trudili priključiti nazaj vendar so imeli domačini vedno pripravljen odgovor. Tako je Lastovka ob polčasu vodila za 12 točk.

V prvi polovici tretje četrtine se prednost ni pretirano večala in fantje so pokazali, da se lahko kosajo z nasprotnikom. Odigrali so nekaj zelo dobrih minut nato pa je Lastovka izkoristila prednost v višini in moči ter daljši klopi, nanizala nekaj košev in pobegnila na neulovljivo prednost. Čeprav je bila prednost domačih igralcev že velika pa se naši fantje niso predali brez boja in igrali tekmo borbeno do konca in zadnjo četrtino tudi dobili. Semafor je na koncu kazal rezultat 79:56.

 

Trener Gregor Balek:”Fantje, ki so bili na tekmi so svoje delo opravili zelo dobro. Kratka klop in deficit v moči in višini je prevesil tehtnico na stran Lastovke. Čestitke mojim fantom za korektno borbo in igro prikazano na igrišču.”

 

KK LASTOVKA: KK ZLATOROG 79:56 (19:10,18:15,21:8,21:23)

ZLATOROG: Lesjak 4, Minič, Kovač 7, Špiler, Ribežl 18, Glušič 7, Sluga, Anteševič, Mumelj, Mastnak 9, Pirš 11

 

Fantje so zaključili z drugim delom tekmovanja in čakajo na nasprotnike v 3 delu.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email