U15B zabeležila poraz

Predzadnjo tekmo v prvem delu državnega prvenstva je ekipa U15B odigrala v Rogaški Slatini. Na prvi tekmi so se gostje pokazali za veliko močnejšega nasprotnika, zato so naši fantje hoteli pokazati, da so v vmesnem času na treningih in v sami igri napredovali.

 

Vendar pa so fantje v začetek tekme vstopili zelo medlo in niso pokazali igre,ki so jo sposobni pokazati. Prvi polčas so tako domačini dobili z rezultatom 42:12. Med polčasom so igralci strnili svoje vrste in glave ter nazaj na igrišče prišli pokazati svoj pravi obraz in svojo pravo igro. Igra je bila povsem drugačna in izgledalo je kot da je na igrišče prišla povsem druga ekipa kot v prvem polčasu. Fantje so igrali odlično in pokazali, da lahko igrajo proti fizično močnejšem nasprotniku.

 

Drugi polčas so domačini dobili samo za 7 točk in predvsem ta drugi polčas mora biti smernica za naprej. Predvsem v prvem polčasu se je pokazalo, da ima ekipa še veliko rezerv.

 

KK ROGAŠKA: KK ZLATOROG 86:49 (15:4,27:8,16:22,18:15)

 

ZLATOROG: LESJAK, MASTNAK, ŠPAN 14, MUMELJ, VLAOVIĆ 2, GLUŠIČ 4, RIBEŽL 20, ŠPILER, MINIČ 2, PIRŠ 7, KOVAČ

 

Trener GREGOR BALEK:”Sam začetek tekme oziroma celoten prvi polčas je bil zelo slab. Fantje niso bili sproščeni in tako dopustili domačinom, da so prišli do visoke prednosti. Veliko bolj sem zadovoljen z pristopom v drugem polčasu. Tukaj se je videl pravi karakter ekipe. Po visokem zaostanku niso vrgli puške v koruzo in so pripravili odličen odgovor. Edina stvar, ki bode v oči je zgrešeno število prostih metov. Tokrat smo jih zgrešili kar 16 kar je odločno preveč, da bi lahko zmagali. Vseeno čestitke fantom za odlično tekmo ter predvsem drugi polčas.”

 

V zadnjem krogu bo ekipa v dvorani Tri lilije gostila ekipo Hopsov iz Polzele katere so na prvi tekmi premagali. vabljeni

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email