U15B brez zmage proti Elektri

Svojo tekmo v tem vikendu so odigrali tudi igralci v ekipi U15B. Fantje so bili odločeni, da prekinejo niz porazov in se vrnejo v zmagovalne tirnice. Nasprotnik pa Elektra iz Šoštanja. Na prvi tekmi v Šoštanju je Elektra zmagala zato je bilo pri naših fantih še več motivacije da dosežejo novo zmago.

Začetek tekme je bil odličen in je pripadel našim fantom. Z dobro obrambo smo hitro prišli do vodstva 13:4. Nato se je malo ustavilo saj so si naši najboljši igralci hitro nabrali osebne napake. Vseeno so njihove zamenjave igrale odlično in po prvi četrtini smo vodili za 2 točki.

V drugi četrtini so gostje hitro povedli. Prednost ni bila visoka in naši fantje so vedno našli odgovor in Elektri niso pustili, da bi si nabrala kakšno večjo prednost. Ob koncu polčasa so fantje z agresivno igro prišli nazaj v vodstvo. Tako je bila prednost ob polčasu na naši strani in sicer za eno točko.

V tretji četrtini nismo mogli računati na enem izmed najbolj pomembnih členov in nekaj slabih minut je privedlo do tega, da so gostje zopet povedli. Fantje so se zbrali in vzpostavili ravnotežje ter tako bili skozi ves čas blizu tekmecu. Vendar tudi takrat ko smo se približali je tekmec hitro odgovoril. Gostje so zadržali prednost in pred zadnjimi desetimi minutami je bila razlika 7 točk.

V zadnji četrtini so na parket stopili mlajši in držali stik z gosti. Proti koncu tekme so se približali na samo 4 točke zaostanka. Z nekaj lepimi akcijami so pokazali, da še niso za odpis. Na koncu je zmanjkalo nekaj malega sreče in zmaga je romala v Šoštanj.

Trener Gregor Balek:”Tekma je bila zelo trda in borbena o čemer priča tudi veliko število osebnih napak. Fantje so pokazali dobro igro in borbo. Mogoče nam je na momente zmanjkalo nekaj koncentracije pri zaključku akcij. Čestitke fantom za prikazano na parketu.”

 

KK ZLATOROG: KK ELEKTRA ŠOŠTANJ 52.57 (18:16,10:11,11:19:13:11)

ZLATOROG: Lesjak 17, Minič, Kovač 2, Špiler, Ribežl 20, Glušič 3, Vlaović, Špan 2, Pirš 1, Mumelj, Antešević 7

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email