U15A nabirajo zmage

Po dveh zaporednih zmagah so bili fantje trdno odločeni, da tudi tokrat zmagajo in nadaljujejo niz neporaženosti v letu 2017. Tokratni nasprotnik pa Miklavž. Ekipa ni bila popolna saj je manjkal kapetan Anže Medved poleg tega je bilo nekaj fantov še bolnih.

Začetek tekme je bil izenačen in domačini so bili prvi, ki so povedli. Vendar niso vodili dolgo in vodstvo so prevzeli naši fantje, ki ga niso več izpustili iz rok. V prvi četrtini si večje prednosti niso nabrali in domačini so bili zelo blizu. O tem priča tudi razlika po prvi četrtini, ki je bila samo 2 točki.

V drugi četrtini je bil začetek spet izenačen potem pa je sledila prva večja serija košev in sicer je delni izid 8:0 pomenil prvo dvomestno prednost na tekmi. Domačini se nikakor niso pobrali poleg tega so slabo izvajali proste mete kar so naši fantje znali izkoristiti in so do polčasa prednost samo še večali. V drugi četrtini so dosegli kar 33 točk in na polčas odšli z lepo prednostjo.

Domačini so na začetku drugega polčasa poizkušali priključiti vendar niso našli načina kako bi se približali. Zlatorogeci so vedno imeli odgovor na napade domačih, ki so s tem postajali utrujeni in prednost se je samo še večala. Tako je bila razlika po treh četrtinah že 26 točk.

Pred zadnjo četrtino je bila tekma že odločena in tako so priložnost dobili fantje, ki si v ekipi nabirajo izkušnje. Svojo priložnost so dobro izkoristili in tekmo mirno pripeljali do konca. Rezultat na koncu je bil 64:91.

 

Trener Žiga Jug: “Odličen ekipen pristop k tekmi nam je prinesel odličen rezultat.”

 

KK MIKLAVŽ: KK ZLATOROG LAŠKO 64:91 (14:16,22:33,15:28,13:14)

ZLATOROG: Lukacs 5, Gartner, Fon 10, Koštomaj-Pozinek, Djuričič Luka 4, Pajk 16, Pasarič 2, Arsenič 5, Klezin 17, Horvat 1, Bezgovšek 27, Šraj 4

 

Fantje se bodo v naslednjem krogu pomerili proti ekipi Janč.

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email