U13 v minulem tednu do zmage in dveh porazov

U13 MINI POKAL SPAR

 

LJUBLJANA : ZLATOROG 44:37 (8:9,14:7,14:9,8:12)

 

Zlatorog: Krašovec, Brod,Baš, Vlaović, Kovač, Kerin, Mavrič, Jančič Miha, Jančič Timotej, Pirš, Teršek, Djuričič

 

Filip Pirš: “Tekma je bila z naše strani zelo slaba saj nismo bili razpoloženi niti v obrambi niti v napadu. v napadu smo zgrešili preveč zicerjev v obrambi pa je bilo premalo komunikacije in pomoči. Na trenutke smo odigrali dobro vendar to ni bilo dovolj za zmago.”

 

Jernej Kolšek, trener: “Zelo slaba igra v napadu predvsem pa v obrambi. Hitri domačini so nam povzročali veliko težav in so z lahkoto prihajali do košev. Čaka nas še povratna tekma ki se začne z 0:0 in verjamem da so fantje zmožni na drugi tekmi pokazati povsem drug obraz, predvsem pa napredek in mirnost v igri.”

 

2. DEL DRŽAVNEGA PRVENSTVA

 

LJUBLJANA : ZLATOROG 41:45 (10:14,16:7,6:9,9:15)

 

PARKLJI : ZLATOROG 33:29 (8:6,7:8,10:5,8:10)

 

Zlatorog: Jančič Miha, Brod, Baš, Vlaović, Kovač, Kerin, Mavrič, Knavs, Jančič Timotej, Pirš, Djuričič

 

Jernej Kolšek, trener: “Glede na to, da smo v mini pokalu Spar proti Ljubljani le, dva dni prej izgubili smo nekatere stvari popravili in pokazali, da smo lahko veliko boljši. Z borbeno igro smo zasluženo zmagali. Na drugi tekmi pa so fantje že malce utrujeni premehko stopili v tekmo kar so domačini začutili. Obramba ni bila slaba smo pa zato v napadu dosegli samo 29 točk kar je premalo, da bi lahko zmagali. Sedaj imamo nekaj časa do naslednjega turnirja da popravimo pomanjkljivosti in pokažemo svoj pravi obraz.”

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email