U11B na drugem turnirju

Fantje iz ekipe U11B so tudi svoj drugi turnir v sezoni odigrali v Rogaški Slatini. Tokrat so jim nasproti stali igralci iz ekip Rogaške Slatine in Jelša Šmarje.

Tako kot na prvem turnirju tudi tokrat v prvem planu ni bil rezultat ampak dogajanje na parketu. Navodila fantom so bila naj se zabavajo in na parketu pokažejo kaj vse so se naučili do sedaj. Nasprotniki so bili višji in starejši kar je dobra šola za naprej kako igrati proti močnejšemu nasprotniku. Na takšnih tekmah se lahko naučiš največ.

Na prvi tekmi so se na začetku fantje še malo prestrašili nasprotnika vendar je ta začetna trema izpuhtela in fantje so se sprostili in odigrali zavzeto in borbeno. Pokazali so, da lahko igrajo proti močnejšim nasprotnikom. Prikazali so nekaj lepih prodorov in podaj. Bolj kot je šla tekma proti koncu bolje so fantje igrali.

Na drugi tekmi so že od samega začetka grizli v obrambi in višjemu nasprotniku niso dopustili lahkih košev. Čeprav se je tu in tam prikradla kakšna napaka so se trudili po najboljših močeh. Tudi v napadu so začeli bolje sodelovati in rezultat tega sodelovanja se je prikazal tudi v doseženih točkah. Na koncu so res pokazali vse kar znajo in se niso ustrašili nasprotnika ampak so se res zabavali na parketu kar je tudi najbolj pomembno.

 

Trener Jernej Kolšek:”Fantje so odigrali dve zelo dobri tekmi v katerih so prikazali kaj vse so se naučili na treningu. Znanje iz treninga pridno prenašajo na tekme. S dobrim delom na treningih še naprej bo tudi napredek na parketu viden. Čestitke fantom za odličen turnir.”

 

KK ROGAŠKA: KK ZLATOROG B 92:12 (27:8,29:0,22:0,14:4)

KK ZLATOROG B: JELŠA ŠMARJE 22:77 (8:41,7:16,3:16,4:4)

 

Naslednji teden igrajo fantje svoj tretji turnir na domačem igrišču. Pridite jih spodbujati v čim večjem številu.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email