U11B kažejo napredek

Svoj prvi turnir v drugem delu državnega prvenstva je na domačem parketu odigrala ekipa U11B. Ekipa, ki jo sestavljajo fantje letnik 2008 in 2009 so v drugem delu dobili dva nasprotnika in sicer Dravograd Koroška in Podčetrtek.

Prvo tekmo so fantje igrali proti Dravogradu. Že na štafetnih igrah je bilo videti, da so fantje dobro razpoloženi saj so bili najhitrejši. Tudi pri drugi igri so zadeli veliko metov in bili po igrah zelo blizu nasprotniku. Takšno energijo so prenesli tudi na parket in pokazali odlično borbo in veliko željo. Zelo dobro so skakali z bistveno višjim nasprotnikom se metali po tleh prav za vsako žogo in si velikokrat prislužili aplavz staršev. Proti koncu tekme nam je pošla sapa nasprotnik pa je izkoristil svojo hitrost in višino ter za nekaj lahkimi koši večal prednost. Fantje so pokazali najboljšo igro do sedaj in so zasluženo odšli na pavzo med obema tekmama.

KK ZLATOROG B: KK DRAVOGRAD 20:52 (10:13,2:15,4:15,4:9)

Drugo tekmo smo odigrali proti ekipi Podčetrtka. Tudi tukaj smo se pri igrah trudili po najboljših močeh vendar je bil nasprotnik uspešnejši. Sama tekma pa je potekala enako kot prva. Naši fantje so se borili po najboljših močeh vendar je nasprotnik izkoriščal svoje prednosti. Po koncu tekme so bili fantje zelo izmučeni kar je pokazatelj, da so se borili do zadnjega atoma moči. Intenzivnost tekem je bila zelo visoka in na koncu so se energijske zaloge izčrpale. Vseeno je viden velik napredek v igri.

KK ZLATOROG B: KK PODČETRTEK 11:76 (9:26,0:18,2:16,0:16)

KK ZLATOROG: RAZBORŠEK, DEŽELAK, SIBINČIČ, BOŽIČ, RUDNIK, ČOP, HORVAT, REZEC, MESOJEDEC, PINTER

Trener Jernej Kolšek:”Za nami je prvi turnir drugega dela državnega prvenstva in s tem novi nasprotniki. Fantje so pokazali neizmerno željo in borbo. Sadovi trdega dela na treningih se tudi na parketu že kažejo. Sedaj je potrebno vse še nadgraditi. Čestitke fantom za prikazano igro.”

Ekipo U11B čaka naslednji turnir že naslednjo nedeljo in sicer bodo odšli v goste k Dravogradu.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email