U11B gostili turnir

Tudi ekipa U11B je odigrala svoj zadnji turnir v prvem delu državnega prvenstva. Tokrat so se naši najmlajši predstavili na domačem parketu in pred domačo publiko. Tako kot na prvih dveh turnirjih je rezultat drugotnega pomena saj se ekipa kosa z starejšimi nasprotniki in je namenjena razvoju najmlajših igralcev saj z težkimi tekmami hitreje napredujejo.

Tokratna nasprotnika sta bila DKŠ Rogaška in Jelša Šmarje. Zaradi bolezni je bilo na tekmi nekaj manj igralcev, ki pa so lahko tako igrali več. Prvo tekmo so fantje odigrali proti ekipi DKŠ Rogaška. Fantje so se borili po najboljših močeh in prikazali nekaj lepih potez. Tudi tokrat se nasprotnika niso ustrašili in so igrali pogumno do zadnjega sodnikovega žvižga.

 

KK ZLATOROG B: DKŠ ROGAŠKA 16:69 (7:26,1:16,4:8,4:19)

 

Na drugi tekmi je bil nasprotnik Jelša Šmarje proti kateri smo na prvi tekmi igrali zelo dobro saj so zelo visoki in hitri. Tudi tokrat ni bilo nič drugače saj fantje niso dopustili, da bi se nasprotnik samo sprehodil skozi tekmo. Pokazali so veliko energije in željo kar je seveda zelo pozitivna stvar za nadaljevanje prvenstva. Fantje so se proti ekipi iz Šmarja zelo izkazali in igrali veliko bolje kot prejšnji teden.

 

KK ZLATOROG B : JELŠA ŠMARJE 17:54 (13:27,2:8,0:13,2:6)

 

Ekipa U11B bo z svojimi tekmami nadaljevala v mesecu marcu. Takrat bodo spet lahko pokazali, da se z trdim delom na treningih lahko hitro napreduje. Vse tekme, ki jih letos igrajo so pomembne za njihov razvoj in napredek v letošnji sezoni se že kaže saj fantje vsak turnir igrajo boljše.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email