Tri lilije ostajajo nepremagane

V 8. krogu lige Nova KBM za prvaka so košarkarji Zlatoroga v Treh lilijah gostili ekipo Krke iz Novega mesta. Ko je 2 minuti do konca srečanja kazalo, da bodo domači z lahkoto zmagali, so gostje na hitro naredili delni izid 13:2 in 20 sekund do konca povedli. Sledila je minuta odmora po kateri so košarkarji Zlatoroga še enkrat izigrali obrambo Krke in Chris Booker je zadel za končni izid 81:80. Kot zanimivost, v Novem mestu na prvi tekmi je prav tako Chris Booker imel met za zmago, vendar mu takrat na žalost ni uspelo, tokrat pa mu je!

Aleš Pipan KK Zlatorog Laško: “Čestitke fantom za vztrajnost do konca tekme. Ne morem reči da smo zadovoljni s svojo igro, predvsem ne z zadnjima dvema minutama. V prvem polčasu se nismo znali sprostiti in smo igrali v krču. Nismo realizirali odprtih metov ter slabo skakali. V drugem polčasu je bila čisto drugačna slika razen zadnji dve minuti, ki jih bomo verjetno še obžalovali do konca lige za prvaka. Na koncu nam je na srečo uspel ta zadnji napad in smo nocoj vseeno zasluženo zmagali.”

KK Zlatorog Laško : Krka 81:80

Strelci: Jurak 6, Barič 7, Jeftić, Lisica, Miklavčič, Booker 18 (7 skokov), Krušič 4, Vašl 25, Abrams 10, Vujasinović 2 (6 podaj), Đekić 8, Čebašek 1

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email