V petek za zadnje mesto v četrtfinalu Pokala Spar

Zlatorog Laško ta petek ob 19.00 čaka povratna tekma 5. kroga Pokala Spar. Na prvi tekmi so bili Laščani od Portoroža boljši za 28 točk (77:49), kar jim na široko odpira vrata k uvrstitvi v četrtfinale pokalnega tekmovanja.

Na prvi medsebojni tekmi v Portorožu so Laščani odigrali zbrano v obrambi ter tekmecu dopustili le 49 točk. Sebastjan Borse (194 cm, 1995) je bil edini izmed izbrancev Konstantina Subotića, ki dosegel dvomestno število točk (10 točk). Medtem sta bila pri gostih odlično razpoložena Igor Tratnik z 18 ter Jan Špan s 16 točkami.

Dvoboj s košarkarji z Obale bo zadnji v 5. krogu Pokala Spar. Med najboljših osem ekip se je do sedaj že uspelo prebiti ekipam Sixta Primorske, Konjic, Rogaške ter Hopsov. V četrtfinale so neposredno že uvrščena moštva Helios Suns, Krke in Uniona Olimpije. Žreb četrtfinalnih parov bo na sporedu v sredo, 1. februarja.

 

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško:
“V petek našo ekipo čaka drugi polčas pokalnega obračuna s Portorožem. Cilj pred tekmo je jasen, želimo se prebiti v četrtfinale Pokala Spar. Če bo le možnost, bomo na tekmi skušali odpočiti nosilce igre.”

 

POKAL SPAR, 5. KROG, 2. TEKMA

Petek, 27. januarja, ob 19.00:
ZLATOROG LAŠKO : PORTOROŽ

1. TEKMA:

Torek, 17. januarja:
PORTOROŽ : ZLATOROG LAŠKO 49:77 (18:24, 16:21, 4:16, 11:16)

VEČ O TEKMI

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email