S sezono pričela ekipa U11B

Svojo sezono so po dolgem čakanju začeli tudi najmlajši in sicer ekipa U11B. Ekipa je sestavljena iz najmlajših članov kluba in tako igrajo tekme proti starejšim in močnejšim ekipam, Svoj prvi turnir so odigrali v Rogaški Slatini njihova nasprotnika pa dve ekipi iz omenjenega mesta.

Fantje so lahko na dveh tekmah pokazali vse svoje košarkarsko znanje pridobljeno na treningih. Čeprav sta bila oba nasprotnika bistveno močnejša so se zlatorogeci odlično borili in se niso ustrašili izziva. S takšnimi tekmami bodo lahko napredovali v igri in si nabrali največ izkušenj.

Prvi nasprotnik je bila ekipa DKŠ Rogaška. Za začetek so se za prve točke potegovali v štafetnih igrah. Naši fantje so se odrezali odlično. V sami tekmi pa so domačini znali kronati premoč v višini in znanju. Naši fantje so vseeno pokazali nekaj izjemno lepih akcij oziroma napadov katere so tudi kronali z košem. prvi polčas smo še držali stik z domačini in imeli ob polčasu samo 8 točk zaostanka. Nato pa so domači igralci prevzeli pobudo in tekmo zanesljivo pripeljali do konca.

 

DKŠ ROGAŠKA: KK ZLATOROG 62:24 (23:10,4:9,15;5,20:0)

ZLATOROG: Čop 6, Deželak 2, Rudnik, Razboršek, Horvat 4, Sibinčič, Mesojedec, Rezec 5

 

Tudi drugi nasprotnik je bil iz Rogaške Slatine. Na tej tekmi je ekipa Rogaške že na začetku povedla in vodstva ni izpustila iz rok. Naši fantje so se na vse načine poizkušali zoperstaviti nasprotniku vendar so bili enostavno premočni. Na prvem mestu na koncu seveda ni rezultat ampak pridobljene izkušnje in težke tekme ter nasprotniki, ki bodo našim fantom vsekakor koristile v nadaljevanju. Fantje so na obeh tekmah prikazali odlične igre in si prislužili aplavz svojih staršev.

 

KK ZLATOROG: KK ROGAŠKA SLATINA 18:72 (12:24,2:17,4:14,0:17)

ZLATOROG: Čop 6, Deželak, Rudnik, Razboršek, Horvat 2, Sibinčič 2, Mesojedec, Rezec 2

 

Trener Gregor Balek:”Prvi turnir je za nami. Rezultat ni v prvem planu ampak je na prvem mestu borba na parketu. Čestitke fantom za odlično igro in prikazano borbo. Starejših in močnejših nasprotnikov se niso ustrašili in se pogumno podali na igrišče.”

 

Še enkrat čestitke najmlajšim Zlatorogecom in se vidimo na naslednjem turnirju ekipe U11B.

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email