Poraz v lokalnem derbiju

Košarkarji Zlatoroga so odigrali novo tekmo v državnem prvenstvu in zabeležili poraz.

Lokalni derbi so bolje začeli domačini in hitro povedli. Laščani so jih lovili a vedno, ko so se približali na nekaj točk, so gostitelji uspešno preobrnili krivuljo na svojo stran in ponovno pobegnili. V drugi četrtini so vodili že za 14 točk. Ob koncu prvega polčasa so Laščani odigrali bolje in na polčas odšli z minimalnim zaostankom štirih točk.

Drug polčas se je pričel po željah Laščanov, ki so prvič na tekmi povedli, 39:40 je pisalo na semaforju. Imeli so nekaj napadov za povišanje prednosti vendar so jih zaključevali neuspešno, kar so domačini izkoristili in e ponovno malce oddaljili. Konec tretje četrtine so igralci Zlatoroga ponovno strnili svoje vrste in na zadnji odmor odšli z prednostjo dveh točk. Zadnja četrtina se je pričela z devetimi zaporednimi točkami domačinov, ki so ponovno prevzeli vodstvo, ki ga potem niso izpustili do konca srečanja.

 

Hopsi Polzela : Zlatorog 70:64 (23:12, 16:23, 12:18, 19:11)

Strelci: Vodiškar 2, Kusovac 2, Zadnik 12, Barič 3, Lisica, Polutak 4, Durnik 3, Lapornik 30, Miljković 8, Grdadolnik

 

Aleš Pipan, trener: “Zagotovo smo razočarani po porazu. Dobro smo se pripravljali vendar tekmo ponovno zgubili zaradi lastnih napak.”

 

Naslednja tekma košarkarjev Zlatoroga bo v torek, 12. decembra, ko v 5. krogu pokala Spar gostujejo na Ilirski Bistrici pri ekipi Plama Pur.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email