Poraz po dobri igri v Ljubljani

Košarkarji Zlatoroga so odigrali srečanje 13. kola lige Nova KBM. Gostovali so v Ljubljani pri ekipi Petrol Olimpije in zabeležili poraz z rezultatom 81:75.

Srečanje so bolje pričeli Laščani, ki so vodili skoraj celoten prvi polčas. A ob koncu za las popustili in na odmor sta ekipi odšli izenačeni. Na semaforju je pisalo 39:39.

V začetku tretje četrtine so gostje s hitrim delnim izidom pobegnili na devet točk prednosti, a vztrajni Laščani so do konca četrtine ponovno ujeli priključek. Tudi zadnja četrtina se je pričela podobno kot tretja. Po hitrem pobegu domačinov, so Laščani ves čas lovili, vendar do konca tekme niso uspeli uloviti Olimpije. Končni rezultat je bil 81:71.

Najboljši strelec pri Zlatorogu je bil Marko Popović, z dvaindvajsetimi točkami.

 

Petrol Olimpija : Zlatorog 81:75 (16:20, 23:19, 19:14, 23:22)

Strelci: Vodiškar, Kusovac 11, Thomas, 6, Zadnik, Medvešek, Barič 16, Lisica, Polutak 10, Durnik 2, Popović 22, Miljković 6, Grdadolnik 2

Aleš Pipan, trener KK Zlatorog Laško: “Mislim, da smo danes prikazali dobro predstavo. Žal je koncu padla koncentracija kar so igralci Olimpije izkoristili in zasluženo zmagali.”

 

Laščani bodo naslednjo tekmo odigrali že v sredo, ko v Laškem gostuje ekipa BC Hallmann Vienna, v četrtek gostujejo v Novem mestu pri Krki, v soboto pa v dvorani Tri lilije pričakujejo ekipo Rogaške.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email