Pojasnilo glede Juraka in Vujasinovića

Glede na nekaj zapisov v medijih, v katerih je moč zaslediti, da Goran Jurak in Danijel Vujasinović ne bosta nadaljevala svoje kariere pri KK Zlatorog, želimo podati prave informacije in stališče kluba v zvezi s sestavo ekipe za novo sezono.

Danielu Vujasinoviću je po koncu minule sezone potekla pogodba, pogovori o podaljšanju pa še niso stekli, medtem ko je tista z Goranom Jurakom veljavna še leto dni. Vodstvo kluba je sicer skupaj s strokovnim štabom takoj po minuli sezoni začelo z načrtovanjem nove sezone, a sta sestava ekipe in finančnega načrta za prihodnjo sezono močno otežena, saj v tem trenutku še vedno ni jasno v katerih tekmovanjih bo nastopala naša članska ekipa.

Še vedno namreč obstaja možnost, da bo Zlatorog nastopil v Ligi ABA, v kateri imata prednostno pravico nastopa zaradi doseženih rezultatov v Ligi Nova KBM Helios in Krka. V kolikor se kateri od teh klubov ne bo odločil za sodelovanje v regionalni ligi, bo vodstvo KK Zlatorog o sodelovanju odločalo glede na razpoložljiva sredstva in vizijo kluba.

O vseh uradnih informacijah bo klub javnost obveščal pravočasno.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email