Obe ekipi U15 z zmagama

Obe ekipi U15 sta odigrala tekmi v gosteh ter se veselili zmage.
U15A
Neporažena ostaja ekipa U15A, ki je na gostovanju suvereno ugnala ekipo Jelša Šmarje. Z izkupičkom 3 zmag na prav toliko tekmah zasedajo prvo mesto v svoji skupini.
KK JELŠA ŠMARJE: KK ZLATOROG 35:88 (9:21,7:24,6:27,13.16)
ZLATOROG: MEDVED 17, BEZGOVŠEK 18, PAJK 8, FON 8, ŠRAJ 6, ARSENIČ 8, PASARIČ 6, KOŠTOMAJ 4, LUKACS 2, KLEZIN 5, GARTNER 2, DJURIČIČ L. 2, DJURIČIČ D. 2,
KAPETAN EKIPE ANŽE MEDVED: “Viden je napredek tako v napadu kot v obrambi v primerjavi z prvima dvema tekmama. Sedaj moramo iz tekme v tekmo nadgrajevati svojo igro. Danes so svojo priložnost dobili tudi mlajši igralci in jo odlično izkoristili.”
ROK PAJK: “Od zadnje tekme do danes je viden velik napredek, ne le v agresivni obrambi ampak tudi v kroženju žoge v napadu. Tudi mlajši soigralci so dobili veliko priložnosti na tekmi, kjer so se lahko dokazali. Prikazali so pravilen pristop v igri. Vem pa tudi, da smo lahko še boljši, zato bomo pridno trenirali in na tekmah izvrševali trenerjeva  navodila. V kolikor bo tak pristop do igre še naprej, lahko pričakujemo še veliko dobrih iger in uspehov.”
Državno prvenstvo se nadaljuje naslednji teden ko ekipa U15A gostuje v Domžalah pri ekipi Helios Suns.
U15B

Na svojo prvo gostujočo tekmo je odšla ekipa U15B in sicer z enim samim namenom in to je bilo prinesti nazaj v Laško prvo zmago. Svoj cilj so izpolnili in zmagali na Polzeli.

KD HOPSI POLZELA: KK ZLATOROG 36:54 (8:14,15:7,6:14,7:19)

ZLATOROG: LESJAK 4, MINIČ, KOVAČ 2, ŠPILER, RIBEŽL 22, GLUŠIČ 7, VLAOVIĆ, MUMELJ, ŠPAN 13, SLUGA, MASTNAK 1, PIRŠ 5,

Fantje so zmago podarili soigralcu Vidu Mumlju, ki danes praznuje rojstni dan. Ob tej priložnosti mu vsi Zlatorogeci želimo čim več odličnih tekem v zeleno-belem dresu.

Čestitke vsem fantom za odlično borbo in zmago. Sedaj pa v takšnem tempu naprej.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email