Mladinci državni podprvaki

Mladinska ekipa je v velikem finalu po hudi borbi na koncu priznala premoč ekipi Heliosa. Fantje so tudi v tokratni tekmi pokazali, da ko stopijo skupaj in igrajo eden za drugega kot ekipa, lahko igrajo proti vsakemu. Danes jim na žalost ni uspelo osvojiti 1. mesta vendar ni straha, da jim s takim pristopom v prihodnje ne bo uspelo doseči še večjih uspehov!

Finale

Zlatorog Laško : Helios 76:82 (23:21, 12:17, 20:26, 21:18)

Strelci: Horvat, Miklavčič 14 (6 asistenc), Tomažič 13 (12 skokov), Vrščaj, Kobić 20, Kos, Ivec, Vodiškar 21, Medvešek 2, Grdadolnik, Vintar, Mulaomerović 6

 

Žan Vodiškar, kapetan: “Najprej čestitke Heliosu za naslov prvakov! Vsa čast mojim soigralcem, ki so dali vse od sebe, se borili za barve kluba in dokazali vsem, da lahko igramo z vsakim pod pogojem, da dihamo skupaj kot eno. V finalu žal sreča ni bila na naši strani, vendar vseeno, kapo dol fantje!”

Gregor Balek, trener: “Kot sem že dejal pred finalnim turnirjem, da če bodo fantje verjeli vase, lahko dosežejo še veliko. Fantje so to trditev skozi celotni turnir tudi potrdili. Iskrene čestitke za prikazano in ker so verjeli drug v drugega. Mislim, da smo bili najlepše presenečenje tega turnirja in zasluženo smo državni podprvaki!”

Današnja tekma je bila tudi zadnja tekma med mladinci za fante letnik 1998. Od mlajših selekcij se tako poslavljajo: Žan Vodiškar, Rene Grdadolnik, Enej Miklavčič, Ibrahim Mulaomerović in Dino Kobić. Fantom se za doprinos in uspešno ter korektno zastopanje barv kluba zahvaljujemo in jim želimo čim več uspehov med člani.

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email