Miljković podaljšal, v Zlatorogu pa tudi povratnik in novinec

Sestava ekipe za prihajajočo sezono 2017/18 je v polnem teku.

Košarkarski klub in 33-letni Miloš Miljković sta se dogovorila za enoletno podaljšanje pogodbe. Tako bo Miljković v Laškem igral še vsaj v prihodnji sezoni. Miljković, ki ima tudi slovensko državljanstvo, je v minuli sezoni beležil po 7,0 točke in 6,1 skoka na tekmo.

Enoletno pogodbo s klubom je sklenil tudi bosanski, 209 cm visoki center s statusom doma vzgojenega igralca, Imran Polutak, ki je bil želja Aleša Pipana že med minulo sezono. Enaindvajsetletnik  je sezono pričel v Novem mestu, sklenil pa v Zaboku, kjer je v poprečju dosegal po 11,2 točki in 4,5 skokov na tekmo.

Dosedanji klubi Imrana Polutaka:

Krka Novo mesto, KK Zabok (HRV)

V klub pa se po sezoni 2012/13 vrača tudi 27-letni Novomeščan Uroš Zadnik, ki je v minuli sezoni branil barve koprske Sixt Primorske. V povprečju je dosegal po 4,6 točke in 2,9 podaje na tekmo. Tako kot Imran je tudi Uroš sklenil enoletno pogodbo. Uroš igra na poziciji organizatorja igre.

Dosedanji klubi Uroša Zadnika:
Krka Novo mesto, Slovan, Triglav, KK Zadar (HRV), Zlatorog Laško, Tajfun, Sodertalje Kings (ŠVE), BC Prievidza (SVK), Sixt Primorska

Klub in glavni trener Aleš Pipan nadaljujeta s sestavo ekipe za novo sezono.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email