KK Zlatorog Laško ambiciozno v novo sezono 2017/18

V sredo 11. oktobra se s tekmo v Helios Alpe Adria cup pričenja nova košarkarska sezona. V Laškem gostuje večkratni slovaški državni prvak BC Prievidza.

Košarkarski klub Zlatorog bo v novi sezoni nastopal v treh tekmovanjih (Liga Nova KBM, Pokal Spar in Helios Alpe Adria cup). Članska ekipa je okrepljena z nekaterimi izkušenimi igralskimi okrepitvami, katerim so dodani doma vzgojeni mladi igralci. Skupek mladosti in izkušenj tvori kvalitetno ekipo. Ekipi se je pridružil še domačin Miha Lapornik, ki premore tudi reprezentančne izkušnje.

Osnovni cilj članske ekipe je uvrstitev v ligo za prvaka, nato pa cilji segajo vse do polfinala državnega prvenstva. V pokalnem tekmovanju Spar in v Helios Alpe Adria cup-u je cilj čim višja uvrstitev. Ob vseh tekmovalnih ciljih bo poudarek tudi na delu in igranju s širšim naborom mladih igralcev in razvoju le teh.

Klub bo nastopal v vseh starostnih kategorijah. Pri mlajših selekcijah bomo sledili naši strategiji, ki je kvalitetno delo z mladimi medtem, ko tekmovalni rezultati niso v prvem planu. Kvalitetno delo z mladimi igralci in njihov razvoj je vizija kluba tudi za prihodnost.

KK Zlatorog torej vstopa v novo tekmovalno sezono 2017/18 zelo ambiciozno in prilagojeno finančnim sredstvom, s katerimi razpolaga. Prepričani smo, da bomo skupaj z našimi navijači poskrbeli za vroče vzdušje v dvorani Tri Lilije in drugih dvoranah ter, da bomo na tekme prihajali z veseljem in uživali v košarkarskih potezah naših igralcev.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email