Kako igrajo mlajše starostne kategorije?

Za košarkarji mlajših starostnih kategorij je prvi del tekmovalne sezone.


SELEKCIJA U19A je v prvem delu nastopila v skupini skupaj s Helios Sunsi, Parklji in Miklavžem. Fantje so v šestih tekmah zbrali 4 zmage in 2 poraza ter zasedli drugo mesto na lestvici. V drugem delu jih v skupini A1 čakajo izjemno težki nasprotniki, kot sta Koper Primorska in Olimpija. Najboljši posamezniki so; Jan Kellner (povprečje 14,8 točke na tekmo), Ožbej Glavan (povprečje 13,7 točke na tekmo) ter Stepan Dmitrievič Gontar (povprečje 13,4 točke na tekmo).


SELEKCIJA U19B je po prvem delu v šestih tekmah zbrala 2 zmagi in 4 poraze, v drugem delu pa bodo fantje nastopili v skupini D2.


SELEKCIJA U17 je v prvem delu nastopila v skupini skupaj s Parklji, Slovanom in Dravogradom, fantje pa so z dvema zmagama in štirimi porazi zasedli tretje mesto v skupini. U17 so z drugim delom tekmovanja že začeli in vpisali tudi prvo zmago. Luka Djuričič je s povprečjem 21,5 točke na tekmo na 11. mestu strelcev tekmovanja.


SELEKCIJA U15A je po prvem delu zasedla prvo mesto v svoji skupini, v drugem delu pa so trenutno na drugem mestu. Najboljši strelec ekipe je Miha Kovač, s povprečjem 19,5 točke na tekmo.


SELEKCIJA U15B je v skupini skupaj s Celjem, Ljubljano B in Komendo Wild Bobcatsi, s tremi zmagami in tremi porazi zasedli drugo mesto. SELEKCIJA U13 je z dvema zmagama in štirimi porazi zasedla drugo mesto v skupini, fantje pa bodo na koncu zasedli skupno tretje mesto.

Ob tej priložnosti Košarkarski klub Zlatorog Laško in Košarkarska šola Zlatorogec iskreno čestita vsem igralcem ter trenerjem za uspešen začetek sezone in jim želi uspešno nadaljevanje tekmovanj.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email