Člani v pričakovanju nove tekmovalne sezone

Košarkarji Zlatoroga se zavzeto pripravljajo na začetek nove tekmovalne sezone, v kateri bodo nastopili v državnem prvenstvu ter v pokalu Spar. Za našimi košarkarji so že prve pripravljalne tekme, kjer so se postavili po robu ekipam kot so; Alma Trieste, Lokomotiv Cuban in Igokea, 11. Septembra so uspešno odigrali še tekmo proti Hopsom nato pa so fantje odpotovali na dva močna turnirja v Graz in na Madžarsko.

1. SKL SEZONA 2019/2020

Prva tekma državnega prvenstva bo odigrana v sredo, 2. oktobra, ko se bodo naši fantje odpravili na težko gostovanje k aktualnim državnim prvakom. V lanski sezoni so Primorci osvojili vsa slovenska tekmovanja, okitili pa so se tudi v ligi ABA 2. Obračun bo za naše fante prva resna preizkušnja, veseli pa smo dejstva, da bo v moštvu prvakov nastopil tudi nekdanji košarkar Zlatoroga, Nejc Barič.

Laščani bodo prvo domačo tekmo državnega prvenstva predvidoma odigrali v petek, 11. oktobra, proti tekmecem iz Šenčurja.

POKAL SPAR SEZONA 2019/2020

V slovenskem pokalnem tekmovanju, kjer smo se naslova prvaka veselili davnega leta 2004, bodo naši fantje v prvem kolu odigrali dve tekmi proti tretjeligašu iz Grosupljega, tekmi sta predvideni 5. in 8. oktobra.

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email