Vpis v šolo košarke ''Igriva košarka''
Mladinske selekcije
10 september, 2022 po
Vpis v šolo košarke ''Igriva košarka''
Dominik
''Vsi otroci potrebujejo malo pomoči, malo upanja in nekoga, ki verjame vanje.'' –
Earvin ''Magic'' Johnson

Tudi v letošnjem šolskem letu z veseljem vabimo k vpisu v program ''Igriva košarka'', namenjen našim najmlajšim – skozi igro se bodo spoznali z osnovnimi gibalnimi prvinami ter osnovnimi prvinami košarke, ob tem pa se bodo seveda zabavali, spoznavali nove prijatelje, skrbeli za svoje zdravje in motorični razvoj, hkrati pa bodo lahko razvijali tudi občutek za odgovornost, ekipni duh in medsebojno sodelovanje. Treninge za naše najmlajše bosta vodila mlada strokovnjaka Domen Drobne in Aljoša Stropnik.

V program ''Igriva košarka'' so vabljeni vsi osnovnošolski otroci, kjer bo za učence 1. in 2. razreda organiziran prav poseben košarkarski krožek, ki se bo odvijal ob petkih (OŠ Laško: 14.30-15.15 ali PŠ Debro: 14.00-14.45), za učence med 3. in 5. razredom pa bodo treningi potekali ob ponedeljkih med 16.30-17.30 (PŠ Debro) in sredah med 16.00-17.00 (OŠ Debro), k vpisu v mlajše selekcije Košarkarskega kluba Zlatorog pa seveda vabimo tudi mladino od 5. razreda dalje.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo naš trener Domen Drobne (031 764 034), seveda pa nas lahko kontaktirate tudi preko maila na info@kkzlatorog.si.

Se vidimo!

Share this post