V reprezentancah mlajših selekcij Slovenije tudi igralci Zlatoroga

Po koncu sezone je čas za reprezentančne akcije. Prvi so s pripravami pričeli mlajši člani U20, včeraj pa še mladinci U18. V obeh reprezentančnih selekcijah pa imamo svoje predstavnike.

Ekipa mlajših članov se bo letos za dober rezultat borila v Helsinkih, kjer bo med 16. in 24. julijem potekalo evropsko prvenstvo divizije A. Na selektorjevem seznamu je Urban Durnik medtem, ko je Nejc Barič letos odpovedal nastop na prvenstvu. Prav tako pa je v reprezentanci U20 naš fizioterapevt Luka Mirnik.

V ekipi mladincev, ki se bo borila v Samsunu v Turčiji pa se lahko pohvalimo, da imamo kar tri predstavnike, to so: Enej Miklavčič, Rene Grdadolnik in Dino Kobić. Reprezentanca U18 se letos po lanskoletnem uspehu ponovno vrača v A divizijo. Evropsko prvenstvo pa bo potekalo med 30. julijem in 7. avgustom.

Ne smemo pa pozabiti omeniti tudi, da so pravzaprav prvi barve Slovenije v letošnjem reprezentančnem ciklu zastopali igralci U18 3×3, ki so nastopili na svetovnem prvenstvu v Kazahstanu, kjer so boje zaključili v četrtfinalu. Pomemben član ekipe pa je bil Rene Grdadolnik, ki je sedaj tudi med kandidati za mladinsko reprezentanco Slovenije.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email