V četrtfinalu Pokala Spar proti Rogaški

Znani so četrtfinalni pari Pokala Spar. Košarkarji Zlatoroga se bodo v končnici omenjenega tekmovanja uvodoma pomerili z ekipo Rogaške. Prva tekma bo 14. februarja na sporedu v Rogaški Slatini, povratna pa dan za tem v Laškem.

Moštvi Zlatoroga in Rogaške sta se v tej sezoni že srečali. V začetku decembra so bili izbranci Aleša Pipana, po preobratu v tretji četrtini (24:10), na gostovanju boljši s 73:69.

Na tokratnih dvobojih si bo napredovanje priborila boljša ekipa po seštevku obeh tekem. V polfinalu se bo nato srečala z zmagovalcem obračuna med Union Olimpijo in Helios Suns. Prav slednji bodo v dvorani v Domžalah gostili zadnje tri tekme pokalnega tekmovanja v tej sezoni. Preostala četrtfinalna para sta Konjice : Hopsi Polzela in Sixt Primorska : Krka.

 

Aleš Antauer, direktor Zlatoroga Laškega:
“Pokal Spar je vedno tekmovanje, v katerem je potrebno dobro igrati vse do zadnje stopnice. V prejšnji sezoni smo v četrtfinalu izločili Union Olimpijo, v tej sezoni pa nas čaka lokalni derbi proti Rogaški, ki bo v dvorani zagotovo privabil veliko število gledalcev. Če želiš biti v pokalnem tekmovanju najboljši, moraš premagati vse nasprotnike. Vsem ekipam želim obilo sreče ter upam, da tekme zaključijo brez poškodb.”

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laškega:
“Žreb pred končnico Pokala Spar nam je za četrtfinalnega tekmeca namenil ekipo Rogaške, s katero se precej dobro poznamo. Seveda si želimo napredovanja v polfinale, za kar bo potrebno na obeh tekmah pokazati vse svoje znanje, ob tem pa se na obe srečanji čim bolje pripraviti.”

 

POKAL SPAR, ČETRTFINALE:

1. tekma, torek, 14. februarja:
ROGAŠKA : ZLATOROG LAŠKO

2. tekma, sreda, 15. februarja:
ZLATOROG LAŠKO : ROGAŠKA

 

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email