U15B zabeležila še svojo drugo zmago

Ekipa U15B je svojo zadnjo tekmo v prvem delu državnega prvenstva odigrala proti Hopsom iz Polzele. Na prvi tekmi so bili naši fantje boljši in tudi tokrat so pokazali, da so boljša ekipa od Polzelanov.

 

V prvi četrtini je še bilo prisotne nekaj nervoze in napak zato je bilo posledično vodstvo po prvi četrtini zelo malo. Nato so fantje prestavili prestavo višje in začeli večati prednost. V drugi četrtini so bili odlični predvsem prosti meti in sicer 10/14. Semafor je ob polčasu kazal rezultat 40:22. Fantje so v drugem polčasu nadzorovali potek tekme in tekmo brez težav pripeljali do konca. To je bila 2 zmaga igra pa je vedno boljša in boljša zato se lahko veselimo tekem v drugem krogu.

 

Trener Gregor Balek:”Na začetku je bilo nekaj živčnosti v igri vendar so se fantje kmalu sprostili začeli igrati tako kot znajo. Vmes se je prikradla kakšna nepotrebna napaka vendar sem z igro fantov zadovoljen. Pohvale gredo predvsem za veliko boljše izvajanje prostih metov kot na prejšnjih tekmah. Prvi del smo tako zaključili in sedaj čakamo na nasprotnike v drugem delu. Čestitke fantom za odlično igro.”

 

KK ZLATOROG: KK HOPSI POLZELA 66:42 (17:13,23:9,16:10,10:10)

 

ZLATOROG: LESJAK 4, MINIČ 2, KOVAČ, ŠPILER 6, RIBEŽL 15, GLUŠIČ 2, VLAOVIĆ 3, MUMELJ, ŠPAN 17, MASTNAK 6, PIRŠ 11

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email