U15B v četrti tekmi s Polzelo do prvega poraza

Ekipa U15B je koledarsko leto začela z tekmo na Polzeli. Z Hopsi so letos igrali že trikrat in tudi trikrat zmagali zato so se nadejali nove zmage.

Obe ekipi sta začeli napadalno zelo uspešno. Domačini so takoj pobegnili za 4 točke vendar si večje razlike niso nabrali. Skozi celotno četrtino so Hopsi ohranjali prednost in tudi po prvi četrtini je prednost domačinov znašala 4 točke.

V drugi četrtini so se naši fantje prebudili in začeli igrati bolj zbrano in zavzeto. V teh trenutkih se odsotnost prvega organizatorja igre ni poznala. Z nekaj dobrimi akcijami so zaostanek spreobrnili v prednost ki je znašala 3 točke. Domačini so znali odgovoriti in do polčasa spreobrnili rezultat in na odmor odšli z prednostjo 7 točk.

V drugem polčasu so naši fantje zopet začeli odlično in dosegli dva hitra koša. Vendar so domačini vedno imeli odgovor na naš napad. Z veliko zadetimi prostimi meti so do konca tretje četrtine prednost še povišali in je znašala 10 točk.

V zadnji četrtini naši fantje kljub trudu niso uspeli spreobrniti poteka tekme in tako so Polzelani prvič v letošnji sezoni premagali naše fante. Razlika na koncu je bila 18 točk. Polzelani so dobili prav vse četrtine in zasluženo zmagali.

 

KK HOPSI POLZELA: KK ZLATOROG 76:58 (20:16,19:16,16:13,21:13)

KK ZLATOROG: Lesjak 8, Minič 2, Špiler 3, Ribežl 19, Glušič 4, Vlaović 2, Antešević, Mumelj 2, Špan, Sluga, Mastnak 8, Pirš 10

 

V naslednjem krogu fantje igrajo v domači dvorani proti ekipi Elektre iz Šoštanja. Potrudili se bodo po najboljših močeh, da jim vrnejo za poraz v Šoštanju. Pridite jih spodbujati v čim večjem številu.

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email