U15B s porazom iz Šoštanja

Ekipa U15B pa je odšla na prvo gostovanje v drugem delu in sicer so se pomerili z Elektro iz Šoštanja. Fantje so na prvi tekmi zabeležili zmago in v takšnem ritmu so hoteli tudi nadaljevati.

V prvi četrtini sta se ekipi večkrat izmenjali v vodstvu. Nobena od ekip si ni priigrala prednosti večje od 3 točk. Igra je bila malce nervozna in ekipi sta prvo četrtino končali izenačeni in sicer z rezultatom 11:11. Potem pa je sledila druga četrtina v kateri so domačini z delnim izidom 18:2 pobegnili na ogromno prednost. Tako kot na prejšnji tekmi proti Hopsom je tudi tokrat druga četrtina pokazala slabosti naše ekipe. Veliko število zgrešenih prostih metov prav tako ni pomagalo, da bi ostali blizu domačinov. Elektra je tako odšla na odmor z prednostjo 15 točk.

Čeprav je Elektra udobno vodila pa naši fantje niso vrgli puške v koruzo in so bili v drugem polčasu povsem enakovreden nasprotnik. prednost Elektre je bila vseskozi 15 točk razlike kar jim ni dopuščalo, da bi se sprostili. Tudi izvajanje prostih metov je bilo veliko boljše. Razlika je bila na koncu 16 točk.

Veseli dejstvo, da so se fantje v drugem polčasu zbrali in odigrali veliko bolje kot v prvem delu. Vendar pa bo potrebno odpraviti nihanje v igri. Predvsem v drugi četrtini zmanjka nekaj koncentracije in nasprotnik izkoristi te napake. Rezerv in prostora za napredek je še ogromno. Vseeno čestitke fantom za igro v drugem polčasu.

 

ELEKTRA ŠOŠTANJ:KK ZLATOROG 63:47 (11:11,22:7,15:14,15:15)

ZLATOROG: Lesjak, Minič, Kovač, Špiler, Ribežl 16, Glušič 3, Vlaović 9, Anteševič, Mumelj, Špan 6, Mastnak, Pirš 13

 

Naslednjo tekmo igra ekipa U15B pred domačimi gledalci proti ekipi Vojnik 03. Fantje se bodo zagotovo potrudili po najboljših močeh, da popravijo vtis iz današnje tekme in pokažejo kdo je gospodar Treh lilij. Vabljeni!!!!

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email