U15B boljši od Vojnika

Ekipa U15B je danes v Treh lilijah gostila ekipo iz Vojnika. V prejšnjih dveh krogih so fantje zabeležili zmago in poraz bili pa so odločeni, da se spet vrnejo na zmagovalne tirnice.

Začetek tekme je bil zelo izenačen in ekipi sta se kar nekajkrat izmenjali v vodstvu. Tako kot že v prejšnjih tekmah je tudi tokrat bilo na obeh straneh predvsem na začetku nekaj raztresenosti in napak. Prva četrtina se je tako končala z rezultatom 19:16 za naše fante. Nato pa je na vrsto spet prišla druga četrtina s katero so imeli fantje na prejšnjih tekmah veliko problemov. Tudi tokrat se je ponovila zgodba in padec koncentracije v igri. Gostje so prevzeli pobudo in vodili skozi celotno četrtino vendar si na srečo večje prednosti niso ustvarili. Ob polčasu so gostje tako vodili za 6 točk. Prvi polčas igra ni stekla zato je trener Gregor Balek fantom povedal nekaj nasvetov in stvari katere se morajo v drugem polčasu popraviti.

Fantje so v drugi polčas krenili bolj odločno in z delnim izidom 8:0 spet povedli. Nato je sledilo nekaj minut izmenjavanja v vodstvu na koncu četrtine pa so bili naši fantje dovolj zbrani in povedli za 4 točke. V zadnji četrtini pa popolna prevlada naše ekipe. Vsak, ki je prišel na igrišče je opravil svoj posel več kot odlično. Prednost je rastla iz minute v minuto. Fantje so zadeli tudi nekaj metov za 3 točke in zasluženo dobili aplavz publike. Priložnost so dobili tudi fantje, ki ne igrajo tako pogosto. Zadnjo četrtino so fantje dobili za kar 20 točk in na koncu zmagali 81:57.

Trener Gregor Balek:”Z pristopom v prvem polčasu ne morem biti zadovoljen. V obrambi smo prelahko dopuščali gostom, da dosegajo koše. V napadu pa ni bilo prave organizacije. Drugi polčas je bila slika na igrišču popolnoma drugačna. Igra v zadnji četrtini je že bila bolj podobna naši pravi igri. Čestitke fantom za novo zmago.”

 

KK ZLATOROG: KK VOJNIK 03 81:57 (19:16,12:21,21:11,29:9)

ZLATOROG: Lesjak 14, Duškov, Kovač 7, Špiler 6, Ribežl 13, Stupan, Vlaović, Anteševič, Špan 13, Mastnak 4, Pirš 24

 

Fantje so tako dosegli drugo zmago v drugem delu državnega prvenstva in so z tekmo več na prvem mestu v skupini.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email