U15A zmagali v prijateljski tekmi

V sklopu turneje po Sloveniji se je v Laškem ustavili in proti nam tekmo odigrala ekipa Šabca. Po končanem prvem delu državnega prvenstva je bila ta prijateljska tekma namenjena predvsem uigravanju akcij oziroma celotne ekipe saj je tukaj še vedno največ rezerv.

 

Vseeno je bila zahteva trenerja, da v tekmo ne gremo podcenjevalno ampak z resnim pristopom saj lahko samo tako dosežemo nek učinek oziroma napredek. Vendar je imela igra skozi celotno tekmo svetle in temne trenutke ali drugače povedano vzpone in padce. Rezultat seveda ni bil v prvem planu.

 

Tekmo so fantje na koncu dobili saj so nadzorovali rezultat skozi celotno tekmo vendar celotno gledano z tekmo ne moremo biti zadovoljni. še vedno je kar nekaj segmentov kjer smo lahko precej boljši.

 

V zadnji petini tekme so priložnost dobili fantje, ki igrajo manj in jo odlično izkoristili ter poskrbeli na koncu za kar veliko prednost. Čestitke fantom za dobro tekmo ampak pred nami je še veliko dela in trdih treningov da pridemo do željene igre.

 

Hvala ekipi Šabca za korektno odigrano tekmo in upamo da se naši poti kmalu spet srečajo.

 

Trener Žiga Jug:”Tekma,ki naj bi bila za nas dober trening za uigravanje je bila vse prej kot to. Pristop ni bil najboljši in kar dolgo smo potrebovali, da smo prišli na varno prednost. Še vedno so trenutki v tekmi ko nam zelo pade koncentracija v obrambi pri napadu pa se to dogaja še pogosteje in čaka nas veliko dela da to popravimo. če bodo fantje trdo delali na treningih to sploh ne bo problem. Hvala kolegom iz Šabca za to prijateljsko tekmo in čestitke fantom za zmago.”

 

KK ZLATOROG: KK INTER KOŠ ŠABAC 84:50 (18:10,23:10,22:12,15:16,16:2)

 

ZLATOROG: MEDVED 2, BEZGOVŠEK 12, PAJK 9, FON 2, ŠRAJ 10, PASARIČ, ARSENIČ 12, KOŠTOMAJ-POZINEK 2, LUKACS 13, KLEZIN 8, GARTNER 6, DJURIČIČ LUKA 2, RUDNIK 2, DJURIČIČ DAVID 4

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email