U15A v drugi del kot neporažena ekipa

Zadnjo tekmo v prvem delu državnega prvenstva je ekipa U15A odigrala na domačem terenu in sicer proti ekipi Jelša Šmarje. Zlatorog je pred tekmo brez poraza zasedal prvo mesto, gostje pa so bili še brez zmage na zadnjem mestu. Po poškodbi sta se v ekipo vrnila motorja ekipe Anže Medved in Jon Bezgovšek, tako da je bila ekipa v popolni postvai.

Dogovor je bil, da takoj od prvega sodniškega meta igramo trdo obrambo s katero bo imel nasprotnik velike probleme. Vendar pa je bil začetek zelo raztrgan na obeh straneh. Šele po 3 minutah so se fantje prebudili in pokazali pravi obraz. Z nekaj odličnimi obrambnimi akcijami so naredili lepo razliko. Čeprav je razlika skozi tekmo rastla pa to ni pomenilo, da lahko počivamo. Še naprej so fantje igrali trdo v obrambi. večina točk je bila doseženih iz protinapadov saj smo na postavljeno obrambo včasih stvari sami zakomplicirali.

Pred zadnjo četrtino je bila prednost že ogromna in tako so zopet nekaj minut dokazovanja dobili fantje, ki drugače igrajo malo manj. Na trenutke so pokazali odlično in borbeno igro, na trenutke pa je bilo prisotne nekaj živčnosti.

Na koncu je je semafor kazal rezultat 92:38 za domačo ekipo.

 

KK ZLATOROG: KK JELŠA ŠMARJE 92:38 (19:5,33:11,19:15,21:17)

ZLATOROG: MEDVED 2, BEZGOVŠEK 14, PAJK 14, FON 2, ŠRAJ 11, PASARIČ 4, ARSENIČ 12, KOŠTOMAJ 4, LUKACS 4, KLEZIN 8, GARTNER 9, DJURIČIČ LUKA 8, HORVAT, RUDNIK, DJURIČIČ DAVID

 

Trener Žiga Jug:”Zaradi poškodb smo bili v prejšnjem tednu prikrajšani za skupne treninge zato smo to tekmo izkoristili predvsem za uigravanje. Tudi tokrat so nosilci dobili nekaj več počitka, saj je ritem tekem zelo naporen. V prvem delu smo izpolnili svoj cilj in dosegli 6 zmag, vendar igra na trenutke še ni bila takšna kot smo jo sposobni prikazati. Upam in želim si da bomo iz tekme v tekmo stopnjevali formo, saj nas v drugem delu čakajo težje tekme kjer bo potrebno pokazati vse svoje znanje. Čestitke fantom za zmago.”

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email