U11B zaključili z 2. delom

Naša najmlajša ekipa torej ekipa U11B se je na svoj zadnji turnir v drugem delu državnega prvenstva odpravila v Podčetrtek kjer so se zopet pomerili z ekipama iz Podčetrtka in Dravograda.

Prvo tekmo so tudi tokrat odigrali proti Dravogradu. Fantje so se na parketu borili po svojih najboljših močeh in pokazali nekaj zelo lepih akcij. Predvsem pa so bili zelo borbeni v obrambi. V napadu žoga ni in ni hotela skozi obroč vendar se fantje niso predajali in so že naprej igrali odlično. Končni rezultat ni pravi pokazatelj kako so se fantje borili na parketu.

 

KK DRAVOGRAD: KK ZLATOROG 71:18 (28:9,11:7,20:2,12:0)

 

Drugo tekmo pa so odigrali proti domači ekipi iz Podčetrtka. Na tej tekmi so se trudili še veliko bolj in igrali še bolj borbeno. Domači ekipi niso dopustili lahkih košev saj so bili v obrambi zelo agresivni. Nasprotniku so povzročali veliko težav in jih silili v napake. Tudi na tej tekmi nismo imeli sreče pri doseganju košev saj je bil koš skoraj začaran. Vseeno so fantje pokazali, da se z dobrim treningom lahko hitro napreduje predvsem pa, da se ne bojijo starejših in močnejših nasprotnikov

 

KK PODČETRTEK: KK ZLATOROG 57:9 (26:5,9:4,12:0,10:0)

 

Trener Jernej Kolšek:”Fantje, ki so prišli na tekmo so pokazali kako se bori za barve svojega kluba. Igrali so zelo borbeno do zadnje sekunde. Napredek je viden vsak turnir in na tem bomo delali še naprej. Čestitke fantom za prikazano igro.”

 

Fante sedaj čaka enotedenski premor preden bodo dobili nove nasprotnike in odšli na naslednji turnir.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email