U11A do poraza in zmage

Svoj drugi turnir je danes odigrala tudi ekipa U11A. Po prvem turnirju kjer so zabeležili zmago in poraz so se tokrat odpravili na gostovanje v Šentjur kjer so se pomerili z domačo ekipo Tajfuna in ekipo iz Podčetrtka.

Na prvi tekmi so se pomerili proti ekipi iz Podčetrtka. Na začetku so se fantje zopet pomerili v 2 igrah v katerih so za malenkost bili boljši nasprotniki in tako pred začetkom tekme povedli za 2 točki.

Vendar to ni zmedlo naših fantov, ki so v tekmo odšli z odlično energijo predvsem pa so od začetka igrali izjemno borbeno. Zaostanek so hitro spremenili v prednost in tako so po prvi četrtini vodili. Tudi v drugi četrtini kjer žoga ni in ni hotela skozi obroč so zadržali nekaj prednosti za drugi polčas.V drugem polčasu pa je nasprotnik napravil preobrat in hitro povedel ter vodil do zadnjih minut tekme ko so naši fantje zopet povedli za točko. Nato so v zaključku tekme nekaj več sreče imeli nasprotniki, ki so na koncu zmagali za točko.

 

KK PODČETRTEK: KK ZLATOROG 27:26 (15:18,0:2,10:2,2:4)

ZLATOROG: Jančič Miha 1, Brod 6, Baš 7, Deželak, Rahmani, Gosak, Jančič Timotej 4, Teršek, Čater, Krašovec 1, Anteševič, Kerin

 

Vendar kmalu nas je čakala druga tekma in časa za žalovanje ni bilo. Fantje so bili odločeni, da Šentjurčanom vrnejo za poraz v Laškem. Tudi tokrat v igrah nismo blesteli in domačini so imeli 4 točke prednosti. Prva četrtina je bila zelo izenačena in tudi po koncu četrtine je bila prednost 4 točke za domače igralce. Tudi v drugi četrtini smo spremljali odlično borbo na obeh straneh. Domačini se niso mogli odlepiti na višjo razliko naši fantje pa nikakor niso prišli zraven. Tako je bila razlika ob polčasu 5 točk. Na začetku drugega polčasa pa so domačini z delnim izidom 7:0 prvič resneje pobegnili. Naši fantje so našli odgovor in z nekaj zaporednimi koši zmanjšali razliko ki je pred zadnjimi 10 minutami znašala 7 točk. Nato pa je sledil popoln preobrat. Naši fantje so zaigrali izvrstno in kmalu izničili zaostanek domačinov. V napeti končnici so nekaj več sreče imeli zlatorogeci, ki so tako vrnili Tajfunu za poraz v Laškem.

 

KK ŠENTJUR TAJFUN: KK ZLATOROG 40:42 (17:13,9:8,9:7,5:14)

ZLATOROG: Jančič Miha, Brod 4, Baš 10, Deželak, Rahmani, Gosak, Jančič Timotej 5, Teršek 2, Čater 4, Krašovec 3, Anteševič 2, Kerin 6

 

Trener Žiga Jug:”Fantje so danes odigrali dve odlični tekmi z odlično energijo. Od prve do zadnje minute so garali na parketu. Dobro delo na treningih se že vidi na samih tekmah in takšne tekme morajo biti smernica za naprej. Čestitke fantom za obe tekmi.”

 

Naslednji teden gredo fantje na gostovanje v Podčetrtek kjer se bodo pomerili z domačo ekipo in ekipo iz Rogaške Slatine.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email