Tudi v drugo brez uspeha

Prvo gostovanje v ligi za prvaka se ni izšlo po načrtih. Z Grosbasketom se je Zlatorog razšel z 81:63.

Čeprav je trener Milović že po porazu proti Rogaški napovedal, da bo tekma v Grosupljem izjemno težka, smo vseeno upali na drugačen razplet. Kratka klop Laščanov in nespametne osebne napake, so jih stale dobrega rezultata.V tretji četrtini je laška ekipa ostala brez treh igralcev prve peterke, ki so morali zapustiti igrišče. Vse to in slaba igra so bili zadosten razlog, da ekipa ni zdržala ritma, kaj šele, da bi imela dober napad in še boljšo obrambo. Kljub temu, da so Laščani doživeli nov poraz, to ne pomeni, da se je moštvo predalo, temveč, da bodo na prihodnjih tekmah dali še več od sebe, čeprav se igralcem, ravno zaradi rotiranja le šestih, sedmihkošarkarjev, že močno pozna urujenost.

Že v sredo ima Zlatorog možnost popravnega izpita, ko v Tri lilije prihaja Union Olimpija. Srečanje bo sicer težko, a so Laščani letos že dokazali, da lahko premagajo Ljubljančane.

Grosbasket: Zlatorog 81:63 (23-25, 17-11, 17-20, 24-7)

Zlatorog: Barič, Ledl, Lisica, Tratnik 13, Durnik, Jovanović 5, Lapornik 10, Marasović 13,Ponjavić 7, Zagorac 11, Grdadolnik, Vašl 4

Grosbasket: Jerman 10, Antonijević 5, Tomič 20, Grubelič, Trampuš 9, Julević 15, Baločka 7, Hojč, Mali 2, Papac 2, Fon 11.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email