Tri zmage, dva poraza

Na včerajšnji prvenstveni tekmi je Zlatorog klonil proti Šenčurju, ki tako ostaja edina neporažena ekipa v Ligi Telemach. Laščani so odšli v Šenčur dobro pripravljeni, a še vedno utrujeni od evropske tekme sredi tedna, ko so vknjižili zmago v Fibinem pokalu proti SPM Shoeters. Za razliko od prve, so drugo četrtino varovanci Predraga Milovića odigrali precej slabše, tako da je bila po trenerjevih besedah tekma izgubljena že v prvem delu. Takrat so namreč imeli tudi precej slab met, kar je botrovalo k višanju razlike domačinov. V začetku drugega dela tekme so se po trojki Jamarja Abramsa Laščani približali gostiteljem na le tri točke zaostanka, a je prednost Gorenjcev kmalu ponovno narasla.

Najboljši strelec sreačnja je bil s 17 točkami Danijel Vujasinović, s 15 mu je sledil Matej Krušič, ki je dodal še 8 skokov.

Šenčur GGD: Zlatorog 75:63 (19-20, 19-8, 16-20, 21-15)

Zlatorog: Jurak 9, Barič, Jeftič, Lisica, Grdadolnik, Miklavčič, Maček, Krušič 15, Vašl 3, Abrams 14, Vujasinović 17, Đekić 5, Čebašek

Šenčur: Ribnikar, Krišto 2, Kosec 6, Jeršin 13, Martinčič, Pavič 12, Eržen 7, Miljković 6, Špan 6, Jokić 8, Grum 2, Blaževič 12, Bubnić 1.

 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email