Trenerji

 Vodja mladinskega pogona:  Ozren SELESKOVIĆ
Vodja košarkarske šole in pionirskega pogona: Žiga JUG

 

Trener U19: Ozren SELESKOVIĆ
Pomočnik U19: Silvester BRUMEC
Trener U17: Silvester BRUMEC
Pomočnik U17: Ozren SELESKOVIĆ
Trener U15A: Žiga JUG
Pomočnik trenerja U15A Jernej KOLŠEK
Trener U15B: Gregor BALEK
 Pomočnik trenerja U15B:  /
Trener U13: Žiga JUG
Pomočnik trenerja U13: Jernej KOLŠEK
 Trener U11A  Jernej KOLŠEK
Trener U11B: Gregor BALEK
Trener v KŠ Zlatorog Tomaž ŠUBEJ

 

Ozren Selesković
Vodja mladinskega pogona, trener U19

Ozren Selesković je trener z dolgim trenerskim stažem. Poleg svojega kluba je v BIH vodil tudi državne reprezentance različnih starostnih kategorij. Prve osnove košarke je učil zveneča imena NBA – Jusuf Nurkić, Evroliga – Alen Omić. V sezoni 2015/16 je z ekipo mladince KK Zlatorog osvojil 2. mesto v državi.

 

 

 

 

 

 

Silvester BRUMEC
Trener U17 in pomočnik U19

 Silvo oz Ciko kot ga kličemo je prava legenda kluba, saj v klubu deluje že več kot 15 let. V svoji trenerski karieri je vodil že vse selekcije kluba. Najvidnejša uspeha pa dosegel z ekipo pionirjev v sezpni 2005/06, ko je bil 4. in ekipo mladincev v sezoni 2015/16 ko je zasedel 2. mesto v državi.

 

 

 

 

 

 

 

Žiga JUG
Vodja košarkarske šole in mladinskega pogona

img_0943Žiga Jug je košarko spoznaval v mlajših selekcijah KK Pivovarna Laško. Trenersko pot je začel v KK Keleja in ŽKK Athlete Celje. V matični klub se je kot trener vrnil leta 2010. Žiga je poleg funkcije pomočnika trenerja članske ekipe tudi vodja šole košarke ter trener selekcij U9, U11 in U13. Njegov moto pri delu z mlajšimi je:” Strah pred posledicami napak(e), ruši kreativnost, ki je ključna pri razvoju zdrave osebnosti”.

 

 

 

 

 

 

Gregor BALEK
Trener

img_0954Gregor Balek se je s košarko srečal že v mladih letih, saj je igral v mlajših selekcijah za KK Pragersko in KK Satex Maribor, med leti 1996-1999 pa v članskem moštvu KK Actual Maribor v II.SKL. Trenersko pot je začel pri mlajših selekcijah KK Maribor ter nadaljeval v KK Šentjur, kjer je bil tudi pomočnik trenerja članske ekipe. V Zlatorog je prišel leta 2010, ko je postal vodja KS Zlatorog. Od leta 2013 je pomocnik trenerja članske ekipe. Od leta 2006 je trener I.razreda.

 

 

 

 

 

 

Jernej KOLŠEK
Trener in pomočnik trenerja

img_0945Jernej Kolšek je naredil prve košarkarske korake pri svojih 7ih letih. Prvi trener je bi legendarni Ciko in prav pod njegovim vodstvom je z generacijo 92 v sezoni 2005/06 nastopil na zaključnem turnirju pionirjev v Murski Soboti, kjer so zasedli 4. mesto. V klubu je treniral vse do mladincev, nato pa se je košarkarsko upokojil. Zaključuje fakulteto za šport v Ljubljani, od sezone 2015/16 pa je trener v našem klubu. Tudi Jernej se kali pod mentorstvom Žige Juga.

 

 

 

 

 

 

 

Tomaž ŠUBEJ
Trener v KŠ in fizio vajenec 

img_0931Tomaž je eden tistih fantov, ki so v Laškem igrali za čisto vse klubske selekcije. Tudi njemu je bil prvi trener legenda kluba Ciko s katerim sta v sezoni 2005/06 nastopila na zaključnem turnirju pionirjev v Murski Soboti. Na finalnem turnirju pa je nastopil tudi z ekipo mladincev, s katero je v sezoni 2000/10 postal državni podprvak. Tomaž poleg treniranja v KŠ Zlatorog pomaga tudi fizio Luki Mirniku, ter študira na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani, smer fizioterapija.