Ramo Rizvić znova pri Zlatorogu

rizvic

V dvorano Tri lilije se pred novo sezono, v kateri bodo košarkarji Zlatoroga nastopali v treh tekmovanjih, vrača Ramo Rizvić.

29-letni in 200 centimetrov visoki košarkar, brat Esmirja in Hasana Rizvića, ki sta bila prav tako že člana kluba iz Laškega, je dres Zlatoroga nosil že v sezoni 2005/06, v Sloveniji pa je igral tudi za Maribor Messer. Z vodstvom kluba je podpisal enoletno pogodbo in tudi že začel s treningi v dvorani Tri lilije, kjer se bo 8. oktobra, s tekmo proti Portorožu v Ligi Nova KBM, za zeleno-bele tudi uradno začela nova sezona.

Rizvić je v dozdajšnjem delu kariere igral za domači Ćelik iz Zenice, Zlatorog, Kakanj, Bosno, Maribor Messer ter v minuli sezoni Student Mostar, pri katerem je v povprečju dosegal 20,4 točke, 8,7 skoka in 3,9 podaje na srečanje.

Vodstvo Košarkarskega kluba Zlatorog skupaj s strokovnim štabom članske ekipe na čelu z Alešem Pipanom nadaljuje s sestavljanjem prve zasedbe za prihajajočo sezono, v kateri bodo Laščani zaigrali v Ligi Nova KBM, Pokalu Spar ter mednarodnemu pokalu Alpe Adria, katerega vse podrobnosti in razpored bo znan po sobotni skupščini na Dunaju.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email