Polovično uspešni selekciji U15

V četrtek sta se ekipi U15A in U15B ponovno mudili na tekmah državnega prvenstva in sicer je U15A gostovala v Rogaški Slatini, medtem ko se je ekipa U15B odpravila v Domžale. Ekipi sta bili polovično uspešni, fantje pa so tudi tokrat pokazali veliko mero borbe in lepih potez. Čestitke vsem fantom za vse, kar so pokazali na parketu.

KK ROGAŠKA : KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO A 70:80 (23:16,23:17,6:23,18:24)

ZLATOROG THERMANA LAŠKO A: KRAŠOVEC, BROD, BAŠ, OVČINA, ČATER, REZEC, MILIDRAGOVIČ, JANČIČ M., JANČIČ T., TERŠEK, RAHMANI, KERIN

TRENER DOMEN DROBNE: “Podobno kot v Dravogradu so fantje tekmo začeli preveč neodločno. v drugem polčasu so znova prikazali veliko boljšo igro v obrambi in tekmo obrnili v svoj prid. Čestitke fantom za prikazano igro.”


KK HELIOS SUNS B : KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO- HRASTNIK 93:43 (25:9,19:11,22:14,27:9)

KK ZLATOROG THERMANA LAŠKO-HRASTNIK: ŽELEZNIK, KLADINIK, BAJDA, BOŽIČ, PAVLOVIČ, ŠPITALER, MASTNAK, GOSAK, ZORKO

TRENER JERNEJ KOLŠEK: “Tekmo so fantje odprli z veliko boljšo energijo kot na prejšnjih tekmah. Prvih nekaj minut smo bili enakovreden nasprotnik nato pa nam je proti koncu prve četrtine zmanjkalo nekaj sape. V drugi in tretji četrtini spet odlična borba za vsako žogo. V zadnji četrtini pa nam je spet zmanjkalo nekaj energije kar se je tudi poznalo pri končnem rezultatu. Fantje kažejo iz tekme v tekmo boljšo igro tako v napadu kot v obrambi in lahko se veselimo naslednjih tekem.”

Obe ekipi bosta ponovna na parketu že v nedeljo, ko bosta v domači dvorani gostili vrstnike iz Zagorja in Slovenskih Konjic. 

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email