Vse tekme Zlatoroga za le 40 EUR!

Košarkarski klub Zlatorog Laško vse ljubitelje košarke v Laškem vabi, da postanejo njegovi člani in si sezonsko vstopnico ter kup ugodnosti zagotovijo po izjemno ugodni ceni.

Članska ekipa, ki se je v minuli sezoni uvrstila v finale Lige Nova KBM ter pokala Sixt Alpe Adria, bo tudi v prihajajoči merila na vrh slovenske košarke, zaradi česar si želi velike podpore s tribun dvorane Tri lilije. V Ligi Nova KBM bo odigrala vsaj 16 domačih tekem (enajst v prvem in pet v drugem delu), v pokalu Sixt Alpe Adria vsaj tri in najmanj eno ter največ štiri v Pokalu Spar. Cena posamezne vstopnice za vsa tekmovanja bo tudi v tej sezoni 5 EUR.

Vse domače tekme, vključujoč morebitni končnici državnega prvenstva, v katerem bodo od začetka nastopali tudi Union Olimpija, Krka in Helios Suns, in mednarodne lige, si lahko navijači Zlatoroga, ki boste postali člani kluba, odslej ogledate po posebni ceni 40 EUR, ob tem pa prejmete še majico KK Zlatorog ter popuste pri spodaj zapisanih partnerjih kluba. To pomeni, da lahko navijači ob nakupu sezonske vstopnice prihranite vsaj 60 EUR, v primeru nastopa v končnici DP in pokala Sixt Alpe Adria pa tudi do 90 EUR!

Posebna cena velja za otroke do 15. leta, dijake in študente, ki lahko člani postanejo za zgolj 15 EUR!

• 20 % popust na vstopnice za bazen, savno in fitnes v Welness parku Laško in Zdravilišču Laško;
• 10 % popust v trgovini Rossi sport,
• 5 % popust na vse gostinske usluge v Pizzeriji Špica Laško.

Vpis članstva poteka vsak delovnik, od 9.00 do 15.00, v klubski pisarni, v dvorani Tri lilije.

RAZPORED TEKEM SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

1

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email