Danes prva domača tekma v novi sezoni

Naši fantje se bodo po uvodnem porazu proti prvakom iz Kopra tokrat pomerili z izkušeno ekipo GGD Šenčur. V Kopru sta bila strelsko najučinkovitejša Petar Kusovac (20 točk), katerega nastop je vprašljiv, in Kaleb Alejandro Joseph (13 točk). Na drugi strani so Šenčurjani, ki so sicer večino časa držali rezultatsko prednost, po napeti končnici izgubili obračun s Helios Sunsi.

Ob praznovanju jubilejne 50 letnice kluba, na tekmi pripravljamo prav posebne aktivnosti: Thermana Laško bo tudi letos poskrbela za program pred in med tekmo. Ob vstopu v dvorano Tri lilije vas bo čakala aktivna nagradna igra, kjer se boste lahko potegovali za karto za neomejen obisk bazenov. Karto bomo podarili ob koncu polčasa, zato se preizkusite v igri že pred uradnim začetkom tekme in med prvim polčasom. Prav tako bo do konca glavnega odmora na voljo tudi prostor za otroke z animatorko. Pri nakupu sezonske vstopnice oziroma članstvu pa bo prvih 100 prejelo unikatna klubska darila ter pivce za živce! Vabljeni in naj zmaga ostane doma!

Robi Ribežl:
“Veselimo se prve domače tekme. Nasprotnik je zelo izkušena ekipa, zato pričakujem trdo in težko tekmo. Mi bomo naredili vse, da zmaga ostane v Laškem. Želim pa si tudi podporo navijačev, zato jih vljudno vabim na jutrišnjo tekmo.”

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email