Člani pred sklepnim delom tekmovanja


Spoštovani navijači, spoštovani pristaši KK Zlatorog Laško!

Počasi prihajamo v sklepni del letošnje sezone, saj se to soboto v Šentjurju za nas pričenja drugi del državnega prvenstva. Tako kot lansko sezono, se bomo tudi v tej sezoni borili v ligi za obstanek, upam in verjamem, da tudi tako uspešno kot lani.


Verjamem, da ste navijači razočarani nad potekom te sezone, verjamem, da ste pričakovali več, sploh ker ima KK Zlatorog Laško bogato tradicijo s številnimi uspehi. Potrebno pa je ostati realen in se zavedati, da tudi v Laško prihajajo drugačni časi.

Vsekakor se strinjam z določenimi kritikami, predvsem, da ekipa na parketu ne pokaže zadovoljive energije, kar se je videlo na nekaterih tekmah. Ampak, imamo relativno mlade igralce, imamo mladega trenerja in pomočnika trenerja, zato so nihanja razumljiva. Vam pa zagotavljam, da ekipa na treningih funkcionira zelo dobro in potrebuje le kanček športne sreče, da to pokaže tudi na tekmi. Mislim, da je ekipa pravi obraz pokazala prav na zadnji tekmi rednega dela, proti ekipi Helios Suns. Ta tekma me navdaja z optimizmom, ta tekma je pokazala, da nam pravi navijači še vedno stojite ob strani, da pa je predpogoj, da se igralci borijo za dres KK Zlatorog. In, da ekipa potrebuje vas, navijače in pristaše kluba, da jim izkažete podporo, da se v domači dvorani počutijo domače tudi ko jim ne gre. Verjamem in obljubim, da bodo v tem primeru dali od sebe 120 %, kot je bilo na tekmi s Heliosom.


Vizija kluba je, da v treh sezonah pridemo do svojega jedra mladih igralcev, ki bodo sposobni igrati v 1. SKL. Seveda to ne gre čez noč in za to je potrebno potrpljenje. In nekateri naši mladi igralci so že letos pokazali, da na njih lahko računamo. V prihodnjih sezonah bo teh priložnosti še znatno več.

Torej, spoštovani navijači! Verjamem, da ste navijači v pravem pomenu besede, verjamem, da razumete situacijo v klubu in verjamem, da boste še naprej navijali za svoj klub. Vaš klub, in naš, je večji od predsednika, funkcionarjev, trenerja, igralcev. Prijazno vas vabim, da pridete na tekme v ligi za obstanek, da bodrite ekipo KK Zlatorog Laško, da ustvari svoj cilj, obstanek v ligi. Verjemite mi, igralci vam bodo hvaležni in se bodo še bolj zavzeto borili za klub. Obenem pa vas vabim, da si ogledate tudi kakšno tekmo naših mlajših selekcij in se prepričate, da je naša prihodnost svetla ter da bo kar nekaj naših, domačih fantov, v prihodnosti lahko nosilo dres članske ekipe KK Zlatorog Laško.

S spoštovanjem,

Bojan Špiler, predsednik KK Zlatorog Laško

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email