Brez zmage ostali tudi U15B

Svojo zadnjo tekmo v tem koledarskem letu so pred svojimi navijači odigrali tudi fantje iz ekipe U15B. V Treh lilijah so gostili ekipo Lastovke. Fantje so imeli cilj pokazati dobro košarko ne glede na to, da so bili močno zdesetkani saj je manjkalo nekaj pomembnih članov ekipe in leto zaključiti z zmago.

In v takšnem duhu so tudi začeli tekmo. Z odlično borbo so se enakovredno kosali z precej višjim in močnejšim nasprotnikom. V prvi četrtini nikakor niso dovolili, da bi si gostje priigrali kakšno večjo prednost. Semafor po prvi četrtini je kazal 3 točke prednosti za goste.

Tudi v drugi četrtini so naši fantje nadaljevali z dobro igro. V obrambi so poizkušali zaustaviti močne prodore nasprotnikov. Gostje so izkoristili svojo premoč v višini, starosti in moči ter do polčasa pobegnili na 15 točk razlike.

Naši fantje niso vrgli puške v koruzo in se v drugem polčasu na parket vrnili odločeni, da pred svojimi navijači pokažejo kaj znajo in, da se lahko vrnejo v igro. Pokazali so pravi obraz in karakter ter skozi celoten drugi polčas enakovredno igrali z gostujočo ekipo. Tako so se tretja in zadnja četrtina končale z izenačenim rezultatom. Gostje so tekmo zmagali naši fantje pa so pokazali srce in z borbo na igrišču odlično zastopali barve našega kluba.

Trener Gregor Balek:”Fantje so se zelo dobro zoperstavili gostom, ki so imeli veliko premoč v moči in višini. Predvsem mlajši igralci so pokazali pravi karakter. Pohvale vsem za dobro tekmo. Današnja tekma pa nam je tudi smernica za naprej. Še vedno nas čaka veliko dela vendar se iz tedna v teden kaže napredek v igri.”

 

KK ZLATOROG: KK LASTOVKA DOMŽALE 50:65 (14:17,6:18,14:14,17:17)

ZLATOROG:Lesjak 10, Minič, Kovač, Ribežl 15, Glušič 5, Vlaović, Anteševič, Mumelj, Špan 11, Pirš 9

 

Ekipa je tako zaključila z tekmami v tem koledarskem letu. Naslednjo tekmo igrajo v začetku januarja ko jim bo nasproti stala ekipa Hopsov iz Polzele.

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email