Člane čakajo tri tekme v petih dneh

Pred košarkarji Zlatoroga Laškega je nov zanimiv teden, v katerem jih znova čakajo kar trije preizkusi. Prvi že v torek, ko bodo v 3. krogu Pokala Spar gostovali v Hrastniku. Obračun v ŠD Na logu se bo začel ob 18. uri.

Že dan zatem bodo izbranci Aleša Pipana na domačem parketu pričakali zasedbo Sixta Primorske. Ta tekma bo štela za točke v Pokalu Sixt Alpe Adria, kjer Laščani pred svojo zadnjo tekmo skupinskega dela z izkupičkom 4-1 zasedajo prvo mesto. V soboto nato v Ligi Nova KBM sledi še gostovanje v Škofji Loki.

Moštvo Hrastnika je v minuli sezoni izpadlo v 3. SKL, kjer je trenutno s štirimi zmagami eno izmed dveh neporaženih moštev vzhodne skupine. Igra Hrastničanov sloni predvsem na četverici Matic Babič (19,5)-Dejan Godicelj (18,8)-Črt Lipovšek (17,3)-Gašper Ovnik (11,8), ki v povprečju skupaj dosega 67,4 točke na tekmo (celotna ekipa 79,3). Član zasavske zasedbe je tudi posojeni igralec Zlatoroga Žan Vodiškar (8,5 točke na tekmo).

V minulem tednu so košarkarji Zlatoroga z zgoščenim ritmom tekem suvereno opravili. V ponedeljek so najprej ugnali Union Olimpijo (81:74), sredi tedna avstrijskih BK Dukes (82:53), v soboto pa še Terme Olimia iz Podčetrtka 82:77. Z istimi željami se podajajo tudi v nov sklop tekem.

Aleš Pipan, trener Zlatoroga:
“Drugega časa kot za trening trenutno nimamo. Najprej nas v Hrastniku čaka tekma Pokala Spar proti domačemu tretjeligašu, za tem obračun Pokala Sixt Alpe Adria proti Sixt Primorski, konec tedna pa še preizkus v Ligi Nova KBM v Škofji Loki. Šele nato si bomo lahko privoščili nekaj počitka, temu pa bodo sledile nove priprave.”

POKAL SPAR, 3. KROG, 1. TEKMA:

Torek, 15. novembra, ob 18.00:
HRASTNIK : ZLATOROG LAŠKO

POKAL SIXT ALPE ADRIA, SKUPINA A:

Sreda, 16. novembra, ob 19.00:
ZLATOROG LAŠKO : SIXT PRIMORSKA

LIGA NOVA KBM, 7. KOLO:

Sobota, 19. 11., ob 20.00:
LTH CASTINGS : ZLATOROG LAŠKO

Deli z ostalimi
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email